2610 Felsőpetény, Szabadság utca 29 +36 30 586 8928 info@miniurudvarhaz.hu
HU EN

 

 

Miért éppen Miniúr?

Adott egy régi, kissé elhagyatott családi ház. Sok emlék, gyönyörű környezet. Adott egy lány - Réka - sok régi élménnyel és még több ambícióval. Szeretné, ha mások is átélhetnék azokat az önfeledt pillanatokat itt, amiket annak idején ő is átélt. Belevágott hát. 

A ház szépen lassan teljesen átalakult. A régi istállók beépítésre kerültek, a kert beültetésre. A régi, omladozó borospince felújítása sem maradhatott el, ahogyan a kerti kemence telepítése is adta magát. A ház elkészült, de még üres volt.

Telt-múlt az idő, és Réka élete legcsodálatosabb élményével lett gazdagabb. Megszületett a kisfia, Miniúr. 

Egy szép téli napon hőseink felkerekedtek, és bevették magukat a végeláthatatlan használt bútoroktól roskadozó hangárokba. Minden darabnak saját története van, így fog megtelni élettel a régi, immáron új formát öltött ház - gondolta Réka. Három napig rótták a  hangárokat, mire mindent beszereztek. A bútorokat felújították, majd szépen lassan az utolsó kiegészítő is a helyére került. 

A Miniúr és vendégeinek kényelme mindennél fontosabb, így itt mindenki megtalálja a teljes kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez szükséges eszközöket a legkisebbektől a legnagyobbakig. Csodálatos könyvek, társas és kártyajátékok az önfeledt szórakozáshoz. Finn szauna a relaxáláshoz és hangprojektor az esti bulihoz, amihez a harapnivalókat egyszerűen összeütheti bárki, teljesen felszerelt konyhánkban. 

Aki nem hiszi? Járjon utána!

 

SZÁLLÁST FOGLALOK
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk